Meer informatie

E-Mission Europe BV is opgericht in 2013 als exclusief Europees distributeur van Centron. Centron is een van oorsprong Amerikaans brandstofadditief dat specifiek is ontwikkeld voor de reductie van emissies en brandstofverbruik van dieselmotoren. Het is sinds 2000 in de USA op de markt en wordt vertegenwoordigd in Afrika, Australië, Zuid Amerika, de Verenigde Arabische Emiraten en Europa.

Ondanks overdadige bewijsvoering dat er mondiaal opzienbarende resultaten met Centron zijn behaald in o.a. wegtransport, mijnbouw en industriële toepassingen, zijn wij ons er zeer goed van bewust zijn dat er in Nederland grote scepsis heerst ten aanzien van brandstofadditieven. Daarom vonden wij het noodzakelijk het product eerst in Nederland onomstotelijk te valideren en de wereldwijd behaalde resultaten niet als uitgangspunt te nemen voor een Europese marktintroductie.

Om de heersende scepsis met overtuiging te kunnen wegnemen, hebben wij met advies van de Inspectie Leefomgeving en Transport en ondersteuning van diverse gerenommeerde partijen uit de binnenvaartbranche, een overheid erkend emissietest protocol doorontwikkeld tot emissie- en brandstofverbruikstest met een geaccrediteerd resultaat. Op basis van testen uitgevoerd door SGS Environmental Services, hebben wij het product eind 2014 pas op de Nederlandse markt geïntroduceerd. Onze focus ligt op de binnenvaart en het wegtransport.

SGS Rapport

Wij snappen dat u graag eerst het SGS rapport leest voordat u onze Centron Hi-Performance Fuel Enhancer aanschaft. Bij serieuze interesse sturen wij u vrijblijvend het SGS-rapport toe.

Vul a.u.b. onderstaand formulier in:

Uw naam (verplicht)

Uw organisatie

Uw e-mail (verplicht)

BinnenvaartLogistiekanders

centron_folder